Camping Polsmaten

Covid-19

COVID-19 maatregelen vanaf 26-06-2021 

 

Wij zullen als camping de vastgestelde COVID-19 maatregelen van de rijksoverheid naleven.

 

De anderhalve meter is nu de allesbepalende norm.

 

Op het gehele terrein van Camping Polsmaten dient u dus anderhalve meter afstand te houden tot andere personen die niet tot uw huishouden behoren. Het terrein van Camping Polsmaten is echter groot genoeg om u die anderhalve meter samenleving aan te kunnen bieden. Zodat u als campinggast op een veilige manier kan kamperen en vakantie kan vieren. U kunt nu ook meerdere gasten ontvangen als u de anderhalve meter kan waarborgen. De jachthaven met name de steigers is een plek waar we niet op anderhalve meter elkaar kunnen passeren. Daar is de regel steiger af heeft voorrang op steiger op.

 

Het virus is onvoorspelbaar en nieuwe varianten blijven zich aandienen. We moeten dus voorzichtig en alert blijven. Dat kan door ons aan de basisregels te houden.

Hygiene blijft belangrijk. Was regelmatig uw handen. Nies en hoest in uw elleboog.

Bij klachten blijf thuis en laat u direct testen op COVID-19

 

 

De kantine is gesloten.

Afhaal van warme broodjes tussen 9.00 uur en 11.00 uur die u vooraf [dag ervoor van 12.00 tot 23.00 uur ] kunt bestellen via Whatsapp    06-24710194 of broodjescampingpolsmaten@gmail.com

Voor patat en snacks is er een brief systeem met vooraf bestellen. Bij de kantine liggen bestellijsten die u voor 16.00 uur kunt invullen. De bestellijsten in de daarvoor bestemde brievenbus doen. Afhaal patat en snacks tussen 16.00 en 18.00 uur. Voor allergenen informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Voor verkoop ijs en gekoelde dranken zie openingstijden op het bord bij de kantine.